aanmelding en kosten

Voor haptotherapie is geen verwijzing van een (huis)arts nodig. De kosten voor een sessie zijn € 85, vanaf 1 januari 2020 € 89. De sessie duurt meestal 45 minuten tot maximaal 1 uur. Als sessies langer of korter duren blijft de prijs voor een sessie hetzelfde. De kosten en duur van een kennismakingsgesprek, zijn gelijk aan een normale sessie.

Afspraken kunnen tot 24 uur van tevoren kosteloos worden afgezegd. Een afzegging minder dan 24 uur van tevoren wordt, onafhankelijk van de reden, €44,50 in rekening gebracht.

Ik ben VVH-geregistreerd haptotherapeut, waardoor vergoeding door zorgverzekeraars mogelijk is. De mate van vergoeding is afhankelijk van je zorgverzekeraar en van het pakket waarvoor je verzekerd bent. Meer informatie over vergoedingen kun je vinden in je polisvoorwaarden of op www.haptotherapeuten-vvh.nl.

Na iedere sessie ontvang je een factuur per e-mail die je liefst per omgaand, maar uiterlijk binnen 14 dagen per bank kunt betalen. Je kunt de factuur declareren bij je verzekeraar.

Voor informatie of het maken van een afspraak maak gebruik van het contactformulier. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.


  • Opgenomen in het Register van GZ-Haptotherapeuten
  • Lid Vereniging van Haptotherapeuten (VVH), registratienummer 623
  • AGB-code zorgverlener 90-043079
  • AGB-code praktijk 90-51846
  • Kamer van Koophandel 51405776