aanmelding en kosten

Voor haptotherapie is geen verwijzing van een (huis)arts nodig. De kosten voor een sessie haptotherapie zijn € 97,50. Voor een sessie coaching zijn de kosten € 97,50. Voor een sessie samen betaal je € 120.

De sessie duurt meestal 45 minuten tot maximaal 1 uur. Als sessies langer of korter duren blijft de prijs voor een sessie hetzelfde. De kosten en duur van een kennismakingsgesprek zijn gelijk aan een normale sessie.

Afspraken kunnen tot 24 uur van tevoren kosteloos worden afgezegd. Bij een afzegging minder dan 24 uur van tevoren wordt, onafhankelijk van de reden, de helft van de factuur in rekening gebracht.

Ik ben erkend GZ-haptotherapeut en aangesloten bij de Vereniging van Haptotherapeuten VVH. Hierdoor is vergoeding door zorgverzekeraars mogelijk. De mate van vergoeding is afhankelijk van je zorgverzekeraar en van het pakket waarvoor je verzekerd bent. Meer informatie over vergoedingen kun je vinden in je polisvoorwaarden of op haptotherapeuten-vvh.nl/vergoeding-haptotherapie/.

Na iedere sessie ontvang je een factuur per e-mail die je liefst per omgaand, maar uiterlijk binnen 14 dagen per bank kunt betalen. Je kunt de factuur declareren bij je verzekeraar.

Voor informatie of het maken van een afspraak maak gebruik van het contactformulier. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.


  • Lid van de Vereniging van Haptotherapeuten VVH
  • VVH registratienummer 623
  • GZ haptotherapeut
  • AGB-code zorgverlener 90043079
  • AGB-code praktijk 90051846
  • Kamer van Koophandel 51405776